Βόμβα στην ΕΠΟ, παραιτήθηκε η Μαργαρίτα Στενιώτη της Επιτροπής Εφέσεων, την ακολούθησε η Άλκηστις Σιάννου!

Σοκ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, παραιτήθηκε η Εφέτης Μαργαρίτα Στενιώτη, που εξελέγη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. “Για λόγους ευθιξίας”, όπως ανέφερε ο ιστότοπος “dikografies.gr. δυο ώρες αργότερα παραιτήθηκε και η Άλκηστις Σιάννου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστής, η οποία είναι και μέλος του ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά από την παραίτηση της,  απάντησε με εξώδικα, σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις, για το πρόσωπο της και κυρίως, για μέλη της οικογένειας, που αφορούσαν την εκλογή της στην Επιτροπή Εφέσεων.

Υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν συγγενικό πρόσωπο της Στενιώτη να ε΄χει σχέση με ομάδα; της Super League 1.

Τη θέση της καταλαμβάνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, εφέτης Αντώνης Μελισσινός.

Και πριν συνέλθουν από το σοκ, παραιτήθηκε και η Άλκηστις Σιάννου “για προσωπικούς λόγους”, όπως είπε. Την θέση της θα πάρει, με βάση την ψηφοφορία ο Ηλία Γιαρένης.

Η «νέα» Επιτροπή Εφέσεων καλείται πλέον άμεσα να συγκροτηθεί και, μεταξύ άλλων, να επανεκδικάσει την πολύκροτη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που αφορά τον ΠΑΟΚ, μετά τη σχετική εντολή του CAS.

Οι πέντε εφέτες, που εξελέγησαν ως τακτικά μέλη είναι οι εξής:

Παπακώστας Χρήστος (46 ψήφοι)

Μπάτρη Δήμητρα (45)

Κοσινά Ιωάννα (43)

Στενιώτη Μαργαρίτα (42)

Σιάννου Άλκηστις (40)

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι τα εξής: Μελισσινός Αντώνιος (10), Γιαρένης Ηλίας (9), Πουρνάρα Χριστίνα (7), Λιγνού Σοφία (7), Παντελίδου Αποστολίνα (4).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα