«Βόμβες» για στημένα ματς στην Football League

Ο Νίκος Κατσιγιάννης, ιδιοκτήτης του Αήττητου Σπάτων, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» και έκανε λόγω για χειραγωγημένους αγώνες στη Football League.

Συγκεκριμένε ο Νίκος Κατσιγιάννης είπε:

«Λόγω κάποιων δυσκολιών υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση στην καταβολή του μετοχικού κεφαλαίου. Το παράδοξο είναι ότι μιλάμε για μια υγιή ομάδα που δεν έχει χρέη, προσφυγές, δεν χρωστά σε ποδοσφαιριστές και απειλείται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League για μία μικρή καθυστέρηση ενός μετοχικού κεφαλαίου.

Όταν ομάδες με διψήφιο αριθμό χειραγωγημένων παιχνιδιών, δεκάδες προσφυγές, χρέη χιλιάδων ευρώ προς το Δημόσιο, με μπροστινούς Έλληνες προέδρους και από πίσω Αλβανούς, Βούλγαρους, Τούρκους σε ένα πρωτάθλημα που μόνο πέντε υγιείς ομάδες υπάρχουν, είμαστε εμείς το μαύρο πρόβατο που αυτή τη στιγμή απειλούμαστε να αποβληθούμε γιατί καθυστερήσουμε να καταβάλλουμε 300 χιλιάδες ευρώ. Αυτά καταβλήθηκαν και έχουν γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που επικρατεί μία ζούγκλα και απειλούμαστε να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Εγώ βέβαια θα ασκήσω όλα τα ένδικα μέσα μπας και δικαιωθούμε. Θα καταφύγω στην οικονομική αστυνομία, στον οικονομικό εισαγγελέα και σε όλους τους εισαγγελείς. Να γίνουν ακριβείς έλεγχοι, να δούμε από πού μπαίνουν τα κεφάλαια.

Υπάρχουν ομάδες με ζημιές πάνω από ένα εκατ. ευρώ, που δεν έχουν κάνει ποτέ αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Να μας αποδείξουν πού βρίσκουν τα κεφάλαια και χρηματοδοτούν τις ομάδες τους, ποιοι είναι μπροστινοί. Μην πω ονόματα ομάδων. Κάθε εβδομάδα πάνε μπράβοι και αλλάζουν διοικήσεις. Γίνονται τραγικά πράγματα και απειλείται ο Αήττητος Σπάτων που δεν έχει χρέη προς το Δημόσιο, προσφυγές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα