Βορίδης: «Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Πάνο Καμμενο με αυτά που λέει»

Ολομέτωπη επίθεση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής.

Παίρνοντας το λόγο ο κ Βορίδης, παρομοίωσε τον κ. Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως αναπτύσσει θεωρίες συνωμοσίας. «Ακούγοντας τον Τσίπρα μου ήρθε στο μυαλό ο Πάνος Καμμένος, που ερχόταν και ανέπτυσσε θεωρίες για σκάνδαλα και κάτι εικασίες, υποθέσεις που τίποτα δεν κατέληγε πουθενά. Μας είχε λείψει», είπε.

Απαντώντας για τα ζητήματα δημοκρατίας που έθεσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, ο υπουργός θύμισε τις «200αρες» και «300αρες», τροπολογίες που έρχονται την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ψήφιση των τελευταίων νομοσχεδίων του έτους.

«Μακάρι να κάνετε συζήτηση για την δημοκρατία για να θυμηθούμε και τα πεπραγμένα της κυβέρνησής σας. Τόσο ευαίσθητος ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, της κυβέρνησης του Καλογρίτσα, της Ακριβοπούλου, της σκευωρίας Novartis και έρχεται να πει ότι θα βάλει θέμα δημοκρατίας στην κυβέρνηση ΝΔ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα