Βοτανικός: Αναβολή μέχρι το 2023

Το πρωί της Τρίτης επρόκειτο να επικυρωθεί από το Διοικητικό Εφετείο η υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, ώστε να δοθεί και νομική υπόσταση στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά για να αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. 

Παρά ταύτα, η κίνηση των  59 μελών του Ερασιτέχνη (που είναι αντίθετοι στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης) δεν έκαναν μόνο προσφυγή κατά της σημερινής διαδικασίας, αλλά κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Εφετείο ανέβαλε για τον Φλεβάρη του 2023 την εκδίκαση, που είχε τυπική σημασία, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή!

Στην αγωγή που κατέθεσαν σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, προσπαθώντας να κωλυσιεργήσουν τη διαδικασία, ζητούν την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης, με το πρόσχημα ότι το πρότζεκτ «Βοτανικός» έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά κι ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί κωλυσιεργία στην όλη υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, αφού οι υπογραφές των συμβάσεων βρίσκονται… προ των πυλών και πλέον παίρνουν πολύμηνη αναβολή, αφού πρέπει πρώτα να βγει η απόφαση για την αγωγή που ζητά την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα