Βοτανικός: Δικαιώνεται ο Μπαλτάκος; Πράγματι απορρίφθηκε το «πακέτο» της Ε.Ε. στο Ταμείο Ανάκαμψης;

Ο Μπαλτάκος το είχε πει, όταν όλοι πανηγύριζαν για το Βοτανικό, ότι πολύ δύσκολα θα γίνει το γήπεδο εκεί. Κι όταν μιλάει ο Μπαλτάκος, ξέρει τι λέει, δεν πετάει μπούφλες στον αέρα. Το είχε πει στις 21 Δεκεμβρίου, «χλωμό το βλέπω».

Βγαίνει, λοιπόν, ο Μπακογιάννης στο Σαββιδοτεχνείο – Αλαφουζοτεχνειο και τα βρίσκει όλα ρόδινα. Όταν όλα πάνε κατ’ ευχήν με τον Βοτανικό.

Και πλακώνουν αυτοί της Θύρας13 και σου λένε άλλα. Ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ενέκρινε την χρηματοδότηση, μέσω του Ταμείο Ανάκαμψης, του project στο Βοτανικό. Ότι απορρίφθηκε η αίτηση.

Κι εγώ, δεν σου λέω ότι επειδή το είπαν οι φανατικοί αυτό, έτσι είναι. Από πού να το έμαθαν αυτό οι οργανωμένοι; Σάμπως έχουν κανέναν δικό τους άνθρωπο στην Κομισιόν;

Κάποιος τους το σφύριξε αυτό με το Ταμείο Ανάκαμψης. Κάποιος που γνωρίζει. Κι αν επίτηδες τους το σφύριξε, επειδή θέλει να τους εκθέσει κι αυτούς και την κυβέρνηση; Αυτό σκέφτηκε κανένας;

Γι αυτό, λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να βγει και να το πει δημόσια τι παίζει. Κι ο Παναγιώτης ο Μαλακατές, το ίδιο. Να ενημερωθεί ο λαός του Παναθηναϊκού, που πάει το πράγμα.

Δεν μπορεί να σου λένε οι φανατικοί ότι μέχρι τέλος Μαρτίου έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι συμβάσεις και συμβάσεις να μην υπάρχουνε. Αν υπάρχουνε, να τις δείξουνε. Απλά πράγματα.

Να σου θυμίσω, μάστορα, ότι στις 17 Νοεμβρίου του ’20, οι Πολωνοί και οι Ούγγροι είχαν μπλοκάρει την εκταμίευση των χρημάτων για το Ταμείο Ανάκαμψης και τα 32 δις ευρώ που ήτανε να εισρεύσουνε στην Ελλάδα. Κι είχε πέσε σε κατάθλιψη ο Αλαφούζος, όπως είχε γράφει η iapopsi.gr.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα