Βοτανικός- Παναθηναικός: Κάνουν λογαριασμούς για έσοδα με το γήπεδο στις μακέτες

Αν διαβάσει κανείς όσα γράφονται για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό νομίζει ότι …αύριο κιόλας οι «πράσινοι» θα μπουν μέσα και θα παίξουν, ενώ θα αρχίσουν να εισπράττουν έσοδα!

Όσοι νομίζουν ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε …36 μήνες που λέγεται ας .γυρίσουν πλευρό ή (στην καλύτερη) ας ρίξουν μια ματιά στο πως προχωρά (…δεν προχωρά) η νέα Τούμπα όπου ναι μεν υπάρχουν μελέτες, αλλά η υπόθεση είναι ακόμα εγκλωβισμένη σε κάποια γραφεία του Δημοσίου στην Θεσσαλονίκη.

Κι εν΄ώ το γήπεδο του Βοτανικού είναι ακόμη σε πολύ πρώιμη διαδικασία κάποιοι λογιστάδες-δημοσιογράφοι άρχισαν να γράφουν πόσο θα βάλει στο ταμείο ο Παναθηναϊκός όταν θα μπει στο γήπεδο λες και είναι …συνέταιροι του Αλαφούζου.

To φέρανε από ΄δω, το πήγαν από κεί μας γράψανε ότι η «πράσινη» ΠΑΕ θα βάλει στο ταμείο της λεφτά με….ουρά, από την ονοματοδοσία του γηπέδου και από τα…εισιτήρια που θα κόβουν οι «πράσινοι» σε ετήσια βάση στα παιχνίδια τους.

Μ΄  άλλα λόγια οι άνθρωποι δεν ακολουθούν ούτε τις εξελίξεις και παρακάμπουν ακόμη και τον κορωνοϊό χωρ΄ίς να διακρίνουν πως ακόμη και με το εμβόλιο στην αγορά είναι αμφίβολο αν ο κόσμος θα ζει πλέον όπως ζούσε τον Φεβρουάριο του 2020…

Βάλε σουίτες, ονοματοδοσία θυρών, βάλε, βάλε, φτιάξανε ένα ωραίο «πακέτο» και το κοστολόγησαν γύρω στα 10 εκατ. ευρώ το χρόνο που είναι πράγματι (για τον Παναθηναϊκό του μπάτζετ των 25 εκατ. ευρώ) ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό…

Ξέχασαν όμως κάτι…

Ότι επί του παρόντος ο Παναθηνα¨ϊκός …ψάχνει γήπεδο να παίξει την Κυριακ΄ή με τον Παναιτωλικό γιατί το ΟΑΚΑ είναι κλειστό για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα