Βοτανικός: Σε… κατάθλιψη ο Αλαφούζος, μπλόκο Πολωνών, Ούγγρων σε Σκυλακάκη

Όλα είναι έτοιμα, σου λέει το Αλαφουζοτεχνείο. Μόνο οι υπογραφές μένουνε για να μπούνε οι μπουλντόζες στο Βοτανικό. Μακάρι να είναι έτσι, λέω εγώ. Μακάρι να φτιάξει γήπεδο ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ μαζί. Καθαρά πράγματα, όμως, όχι μαϊμουδιές.

Κι όλοι κοιτάνε προς τον Σκυλακάκη τον Θόδωρα. Του Ταμείου Ανάκαμψης. Αυτός μπορεί να τσοντάρει, σου λέει, από τα λεφτά που θα δώσει η Ε.Ε. για την ενίσχυση των οικονομιών των κρατών. Κι είναι να παίρνει κάπου 32 δις ευρώ ο Μητσοτάκης γι αυτή τη δουλειά.

Κι ενώ όλα είχανε μπει σε μια σειρά, βγαίνει η είδηση από τις Βρυξέλλες ότι η Πολωνία και η Ουγγαρία μπλοκάρουν, λέει το Ταμείο Ανάκαμψης. Δεν βάζουν την υπογραφή τους για να εκταμιευτούν τα μαρούλια.

Κάτι άλλο να πετύχουν οι Πολωνοί με τους Ούγγρους, τζίφος η τζίφρα. Και τους σώσανε τα φίδια του Γιαννάκη του Αλαφούζου. Άπαξ και δεν πάρουνε λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης, σου λέει, ποιος θα βρεθεί να τα βάλει;

Κι αυτά τα πράγματα, με τα βέτο και τα ρέστα, σήμερα λέγονται, αύριο ξελέγονται. Άπαξ και τους πει ο Μέρκελ πάρτε αυτά και βάλτε την υπογραφή σας, θα τη βάλουνε. Φωνάζουνε, γιατί λέει δεν έχουν να παίρνουν χρήμα, επειδή παραβιάζουν το κράτος δικαίου.

Και μέχρι που να λυθεί το ζήτημα με την Ε.Ε., το γήπεδο στο Βοτανικό θ’ αργήσει κι άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημα για τον Γιαννάκη τον Αλαφούζο, αλλά πάει στράφι προς το παρόν. Άπαξ και δεν τσοντάρει ο Σκυλακάκης, βράσε ρύζι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα