Βόβορας: Να βρεθεί ένας τρόπος να βγει πρωταθλητής στην Euroleague

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Γιώργος Βόβορας, ωστόσο αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες με τον κορωνοϊό, αλλά και στο ενδεχόμενο νέας διακοπής της Euroleague.

«Πριν 3-4 μέρες συζητάγαμε άλλα θέματα. Τώρα προέκυψαν κάποιες αποφάσεις από ανθρώπους που ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς για ένα lockdown. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί σε μία εβδομάδα, σε έναν μήνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής στην Euroleague. Να βρούμε τον τρόπο οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι να υπάρξει πρωταθλητής γιατί αν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν υπάρξει πρωταθλητής δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν. Και οι αθλητές και οι τα μέλη των ομάδων περνάνε καταστάσεις που δεν είναι ευχάριστες αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε να συνεχιστεί και να δώσουμε χαρά στους τηλεθεατές» τόνισε ο προπονητής των «πράσινων».

«Έχουμε επισημάνει από την πρώτη μέρα πως θα είναι μια σεζόν απρόβλεπτη, άδικη μια σεζόν πολύ δύσκολη. Έχουμε 3 απουσίες, αλλά έχουμε 12 παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν και ετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι πλην του Σάικς που έγινε προσπάθεια να μείνει, αλλά ήταν προσωπική του απόφαση να μην συνεχίσει. Έχουμε 12 παίκτες και με αυτούς ετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ» κατέ΄ληξε ο Έλληνας προπονητ΄ής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα