Βόβορας: «Παίζει πάντα ρόλο ο κόσμος μας»

Στην παραδοχή ότι θα ναι πιο δύσκολο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό από την στιγμή που θα παίξει χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ προχώρησε ο Γιώργος Βόβορας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στην Media Day της ομάδας τόνισε: «

Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας που πάντα παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια εμπειρία. Έχει 2 από τους καλύτερους παίκτες στα γκαρντ και τον παράγοντα του άδειου γηπέδου, μέσα από την ενέργεια και την μαχητικότητα να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για τους τραυματισμούς στην περιφέρεια: «Το πιο δύσκολο είναι πως παίξαμε με 2 πόιντ γκαρντ με Χίμκι και τώρα θα παίξουμε με διαφορετικά γκαρντ. Μέσα από τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε. Ο Λευτέρης έκανε εξαιρετική δουλειά στο προηγούμενο παιχνίδι. Με 2 διαφορετικά γκαρντ θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι. Η τακτική ίσως βρεθεί σε δεύτερο ρόλο».

Για την προετοιμασία ενόψει ντέρμπι: «Μέχρι τώρα έχουμε καλή προετοιμασία. Προσπαθήσαμε να εντάξουμε τον Σάικς. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και όλοι θα παλέψουμε για να φτάσουμε στη νίκη που όλοι παλεύουμε για αυτό τον σκοπό».

Για τον Σάικς: «Ήταν μια προσθήκη που την κάναμε τελευταία στιγμή. Ήταν σημαντικό πως ήταν στην Αθήνα. Μας έχει κάνει εντύπωση η θετικότητα και το πόσο προσαρμόστηκε».

Για τον Ουάιτ και αν θα είναι στην 12άδα: «Ο Ουάιτ έκανε μεγάλο μέρος της προπόνησης. Θεωρώ πως και ο Ουάιτ και ο Ρος αν δεν βγάλουν προβλήματα θα είναι στην 12άδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα