ΒΟΥΓΙΑΣ: “Στόχος μας να είμαστε στον δεύτερο γύρο”

Τις βασικές αρχές και τη φιλοσοφία του προγράμματος της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ.

«Καταθέτουμε εγκαίρως τις επισημάνσεις μας. Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και θα οχυρώσουμε την πόλη, ανάλογα από τη θέση που θα επιλέξουν οι πολίτες. Είτε ως διοίκηση, είτε ως σοβαρή αντιπολίτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις πολλές υποψηφιότητες στον δήμο Θεσσαλονίκης, ο κ. Βούγιας είπε ότι «το φαινόμενο των 20 και πλέον υποψηφίων δεν παρουσιάζεται πουθενά, ούτε καν στην Αθήνα». Εξήγησε πως πρόκειται για «κομματικούς υποψηφίους, για ανεξάρτητους, για χορηγούμενους και για υποψηφίους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «άνιση προβολή των υποψηφίων από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» και για «προκλητική οικονομική σπατάλη, ακόμη και μαύρου χρήματος, από υποψήφιους που αναζητούν λίγη περισσότερη αναγνωρισιμότητα και την πολυπόθητη δημοφιλία».

«Ατού μας είναι πως είμαστε οι καταλληλότεροι για τον δήμο Θεσσαλονίκης και θα πάμε την πόλη πιο πέρα από εκεί που την άφησε η “Πρωτοβουλία” του Γιάννη Μπουτάρη. Στόχος μας είναι η είσοδος στο β’ γύρο με υψηλές πιθανότητες ώστε η μάχη να αποβεί θετική για την παράταξη μας» είπε ο κ. Βούγιας.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο συντονιστής του προγράμματος, Ανδρέας Κουράκης, παρουσίασε κάποιες πρώτες προγραμματικές θέσεις και πρόσθεσε πως το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 14 Απριλίου. Όπως είπε, η “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη” δεσμεύεται πως μέσα σε 100 εβδομάδες -έως το μέσο της θητείας- θα έχει ολοκληρώσει μια σειρά από έργα.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Νυφούδης, πρόσθεσε πως θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος και θα μπει τάξη στα τραπεζοκαθίσματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα