ΒΡΟΥΤΣΗΣ: “Το 2019 θα είναι το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ”

«Το 2019 θα είναι το Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ., βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm», σημειώνοντας ότι το συνέδριο της ΝΔ το προηγούμενο τριήμερο ήταν «η κορύφωση των πολιτικών διαδικασιών για το κόμμα μας ενόψει του νέου έτους, που είναι έτος προεκλογικό σε όλα τα επίπεδα».

«Είμαστε όλοι μία γροθιά, αποφασισμένοι, ενωμένοι και ομόψυχα συνδεδεμένοι μεταξύ μας, για να δώσουμε τις μάχες μέσα στο 2019, μάχες που θα δώσουμε νικηφόρα σε όλα τα επίπεδα. Θα ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατά κράτος παντού, θα είναι η χρονιά της απόλυτης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, θα ηττηθεί και στις ευρωεκλογές, θα ηττηθεί και στις δημοτικές, θα ηττηθεί και στις περιφερειακές, θα ηττηθεί και στις εθνικές εκλογές» είπε ο κ.Βρούτσης.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε ως «εμφυλιοπολεμική» την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο της Ν.Δ. και την εκτίμηση περί ανοίγματος στην ακροδεξιά, ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για «επικοινωνιακό τακτικισμό του ΣΥΡΙΖΑ και προπαγάνδα που κινείται στο ψέμα και την αλλοίωση της αλήθειας». «Ποιος πραγματικά διχάζει, αυτός που λέει ότι “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” ή η Νέα Δημοκρατία, που με όλους της τους αρχηγούς έχει πει ότι ενωμένος ο ελληνικός λαός θα προχωρήσει» διερωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης