Βράβευση των εθελοντών αστυνομικών Υμηττού από τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε το «ευχαριστώ» του στους αστυνομικούς που προσφέρουν εθελοντικά για να σώσουν τον πνεύμονα της Αττικής

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος βράβευσε τους αστυνομικούς που συμμετέχουν εθελοντικά στην προστασία του Υμηττού. Η εκδήλωση για τους «Εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας, Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Φυλάκιο “Μοναστήρι” του Σωματείου Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ (δίπλα στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού) στον Υμηττό.

 

Στον χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρικάκος, τόνισε:

«Σήμερα ήθελα να έρθω εδώ, όχι μόνο γιατί αγαπώ τον Υμηττό και κάνω βόλτες τα Σαββατοκύριακα, όχι μόνο γιατί θέλω να στηρίξω τον εθελοντισμό σε συνέχεια όσων κάναμε στο Υπουργείο Εσωτερικών με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που τώρα πλέον υλοποιείται και στην πράξη, αλλά και γιατί ήθελα να αναδείξω το δικό σας παράδειγμα που για μένα εσείς είσαστε το πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας» και συμπλήρωσε: «Εσείς που συνδυάζετε τη δουλειά σας και τη σωστή και τη συνειδητή εφαρμογή των καθηκόντων σας, με το ότι προσφέρετε στον ελεύθερο χρόνο σας εθελοντικά στην προσπάθεια για να σώσουμε αυτόν πνεύμονα πρασίνου της Αττικής είστε πρότυπα».

Ο Υπουργός στη συνέχεια μίλησε για το όραμά του για την Ελληνική Αστυνομία:

«Όλοι μας είμαστε τμήμα της κοινωνίας και η δουλειά μας είναι να της δίνουμε ένα σπουδαίο αγαθό, την ασφάλεια. Να μπορούν να κοιμούνται το βράδυ ήσυχοι, να μπορούνε τα παιδιά μας να βγαίνουν βόλτα και να μην φοβούνται να μη συμβεί κάτι. Να μπορούν οι άνθρωποι να εργάζονται και να κυκλοφορούν ελεύθερα και να υπάρχει σωστή εφαρμογή των νόμων» και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό πιστεύω ότι η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να είναι φιλική προς την κοινωνία, φιλική προς τους πολίτες, φιλική προς τους νέους ανθρώπους και να είναι αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία των εθελοντών αστυνομικών με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την προστασία του Υμηττού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα