Βράζει η Λίνα με τον Βαγγέλη

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Θέμα Γραμμένου ετοιμάζεται να θέσει ο Ολυμπιακός. Και, μάλιστα, άμεσα, διότι η Λίνα Σουλούκου βράζει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Η «σιδηρά κυρία» της πειραϊκής ομάδας χρέωσε στον Βάγγο όσα διέρρευσαν για την υποτιθέμενη επίσκεψή της στο βανάκι του VAR πριν από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

Πέρα από τον ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας που έχει ο Γραμμένος με το σάιτ που δημοσιεύτηκε το θέμα, τις υποψίες της Σουλούκου ενίσχυσε και η αδράνεια της ΕΠΟ στην περίφημη «αποκάλυψη».

Όπως έλεγε η δικηγόρος στους ανθρώπους της, ο Γραμμένος όφειλε να διαψεύσει όσα γράφτηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Ακόμα και στη σύσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη για το VAR σκέφτεται η Σουλούκου να ανοίξει τη συζήτηση και να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Με στόχο φυσικά να τον υποχρεώσει σε μία άτακτη υποχώρηση και κατά συνέπεια σε διάψευση όσων της καταλόγισαν.

Φυσικά και ο Τάκης Αγραφιώτης θα θέσει το ίδιο θέμα στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Και σε αυτή την περίπτωση θα ’χει ενδιαφέρον να δούμε τη στάση που θα κρατήσει το μπλοκ του Νότου και ειδικά ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος θα βρεθεί ανάμεσα στην υποχρέωσή του προς τον Γραμμένο –λόγω κάποιου διορισμού– και στην πολύχρονη φιλία του με τη Σουλούκου.

Διαβάστε επίσης