«Βράζει» η Super League με την διαιτησία

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα 24ωρα από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης καλούσε την ΚΕΔ της ΕΠΟ να αλλάξει τους ορισμούς των διαιτητών στην πρεμιέρα των playoffs.

«Κύριοι σοβαρευτείτε, ορίστε καλούς ελίτ ξένους διαιτητές, όπως ζητούν οι ομάδες και επιβάλουν οι στιγμές, προχωρήστε σε δράσεις που θα εξασφαλίσουν την ομαλότητα και την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε στην γραπτή τοποθέτησή του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης έβλεπε μπροστά και δικαιώθηκε. Τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος όσο και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ εκτίθενται που αγνόησαν το αίτημα της Super League.

Στο ματς Αρης-ΠΑΟΚ 1-2 ο Σουηδός Αλ Χακίμ και ο Αλβανός Τζάγια έκαναν το άσπρο-μαύρο (στην φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Δικέφαλος του Βορρά), ενώ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς χάρισε την αποβολή του Άμπαμπατ και ουσιαστικά αλλοίωσε την εξέλιξη του αγώνα.

Η ζημιά έγινε και τα χειρότερα είναι μπροστά γιατί αποδεδειγμένα ο Μπένετ δεν μπορεί να φέρει διαιτητής elite να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

To καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί…

Θα προσφέρει υπηρεσίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα