Βρετανίδα μάντεψε σωστά το όνομα του μωρού της Μέγκαν και του Χάρι (φωτο)

Ποιο είναι το ποσό που κέρδισε η υπερτυχερή γυναίκα;

Μία Βρετανίδα αποφάσισε να στοιχηματίσει στο όνομα που θα επέλεγε ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για το μωρό τους. Η τυχερή γυναίκα κέρδισε περισσότερες από 18.000 λίρες καθώς μάντεψε σωστά ότι το ζευγάρι θα διάλεγε το όνομα Άρτσι.

Αν και επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, έγινε γνωστό ότι πόνταρε 120 λίρες στο στοίχημα με απόδοση 150 προς 1, επειδή το μωρό γεννήθηκε την ημέρα που είχε έρθει στον κόσμο και ο εγγονός της, τον οποίον είχαν ονομάσει Άρτσι.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο bookmakers.tv, κέρδισε 18.120 λίρες και μάλιστα η τυχερή γυναίκα σκοπεύει να δώσει τα χρήματα στον εγγονό της μόλις μεγαλώσει.

Ολόκληρο το όνομά του είναι Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ. To μωρό δεν θα έχει βασιλικό τίτλο ενώ θα αποκαλείται μάστερ Άρτσι.

Το όνομα του γιου του Χάρι και της Μέγκαν έχει γερμανική προέλευση, Άρτσιμπαλντ και σημαίνει ο γενναίος, ο τολμηρός. Το δεύτερο όνομα του μικρού -Χάρισον- σημαίνει “ο γιος του Χάρι”. Πάντως, όσον αφορά στην ονοματοδοσία του μπέμπη, η Μέγκαν ακολούθησε το βασιλικό πρωτόκολλο και δεν πρωτοτύπησε με ένα αφρικανικό ή ένα αμερικανικό όνομα.

Η ανακοίνωση του ονόματος έγινε μέσω του λογαριασμού του ζεύγους στο Instagram ενώ η ανάρτηση ακολούθησε μετά τη συνάντηση του μπέμπη με την προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ. Παρόντες στην επίσημη αυτή συνάντηση ήταν ο Δούκας του Εδιμβούργου αλλά και η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια.

Διαβάστε επίσης