Βρέθηκε μετά από 10 μήνες η 39χρονη που εξαφανίστηκε στην Καλλιθέα

Βρέθηκε μετά από 10 μήνες η 39χρονη αισθητικός που εξαφανίστηκε στην Καλλιθέα

Σώα η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, εντοπίστηκε περιπλανώμενη στον Άγιο Παντελεήμονα

Βρέθηκε μετά από 10 μήνες σώα η 39χρονη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Μια μεγάλη περιπέτεια έληξε, έχοντας αίσιο τέλος.

Η 39χρονη αισθητικός χάθηκε την 19/04/2020, από το σπίτι της στην περιοχή Καλλιθέας, Αττικής. Η υπηρεσία Silver Alert, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς την 05/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Οι συγγενείς της Αλεξάνδρας ανησύχησαν για τη ζωή της όταν δεν εμφανίστηκε ενάμισι μήνα μετά, στην κηδεία του αγαπημένου της πατέρα. Ένα περιστατικό που τη στιγμάτισε και ανέτρεψε τη ζωή της, ήταν ο χαμός του πρώτου της έρωτα. Μετά το θάνατό του η Αλέκα «δε σήκωσε κεφάλι», όπως λέει η μητέρα της.

«Αγαπάει τους ανθρώπους και τα ζώα και όπου μπορεί βοηθάει. Είναι πολύ κοινωνικό άτομο, χαρούμενο και γελαστό. Πήγαινε και βοηθούσε στην εκκλησία», είπε η μητέρα της Αλέκας στην κάμερα του «Τούνελ».

Η υπηρεσία Silver Alert, την 06/02/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η αναζητούμενη, εντοπίστηκε περιπλανώμενη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που αξιοποίησαν μαρτυρίες πολιτών που δέχτηκε την περασμένη νύχτα η γραμμή SOS 1065 του SILVER ALERT και η εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα