Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του προπονητή ομάδας της Super League

Δυο ομάδες της Super League (άντε…τρεις) αναζητούν προπονητή καθώς δεν έχουν μείνει ικανοποιημένες από τους τεχνικούς που έχουν στον πάγκο τους.

Η μία ήταν η Λαμία. Παραιτήθηκε όμως ο Μπάμπης Τεννές και άμεσα αντικαταστάθηκε από τον Χάρη Γρηγορίου.

Η …άλλη είναι γνωστή, αλλά δεν έπαιξε σήμερα, οπότε δεν «τρίζει» ακόμη περισσότερο η καρέκλα του προπονητή.

Η τρίτη ποια είναι; Θα το πάμε ανάποδα…

«Ο Τζανλούκα Φέστα στον πειρασμό για μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα: δύο ομάδες γι’ αυτόν» ….είναι ο τίτλος της ιταλικής ιστοσελίδας Tuttomercatoweb, που αναφέρεται στην προοπτική επιστροφής του 51χρονου Ιταλού προπονητή, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ΑΕΛ την σεζόν 2028-19

Ο συντάκτης αναφέρει τα ονόματα των ομάδων της Λαμίας και του Αστέρα Τρίπολης, αλλά με δεδομένο ότι η ομάδα της Φθιώτιδας έλυσε το πρόβλημά της γίνεται εύκολα αντιληπτό από ποιον έχει δεχθεί κρούση ο Φέστα….

«Ο Τζανλούκα Φέστα θα μπορούσε να επιστρέψει ως προπονητής στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tuttomercatoweb, ο Ιταλός προπονητής έχει απορρίψει ορισμένες προτάσεις από τη Serie B μας για να συνεχίσει την περιπέτειά του στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα καθοδήγησε με επιτυχία τη Λάρισα, οδηγώντας την στην παραμονή. Η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι δύο ομάδες από τις οποίες εξετάστηκε» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Φέστα ανέλαβε την ΑΕΛ στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στη Super League σε μια δύσκολη σεζόν, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό, αλλά στο τέλος της αποφάσισε να παραιτηθεί, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Κάποιος θα πρέπει να αισθάνεται στενάχωρα….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα