Βρέθηκε το κόλπο για να ξεκλειδώσετε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ αν δεν έχετε κέρματα! (φωτό)

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε την… μεγαλειώδη ανακάλυψη

Σε ποιον δεν έχει τύχει να ετοιμάζεται να μπει στο σούπερ μάρκετ ψάχνοντας μανιωδώς στην τσάντα για ένα κέρμα του ενός ευρώ για να βάλει στο καρότσι και να το ξεκλειδώσει, και αυτό να μην υπάρχει πουθενά!

Ωστόσο ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέληξε σε ένα πολύ απλό κόλπο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αντί να χρειαστεί να μπει στο σούπερ μάρκετ, να φτάσει μέχρι το ταμείο, να ζητήσει από τον υπάλληλο να του κάνει ψιλά και να πάει πάλι έξω για να πάρει το καρότσι, σκέφτηκε να στραφεί στα απλά κλειδιά για βοήθεια.

 

Το έξυπνο κόλπο με το κλειδί

Έτσι λοιπόν η χρήστης του Twitter με το όνομα @leninsgf_ έβαλε στην ειδική εγκοπή του καροτσιού -που συνήθως προορίζεται για το κέρμα του ενός ευρώ- το στρογγυλό τμήμα του κλειδιού και κατάφερε να ξεκλειδώσει το καρότσι.

«Έξυπνο κόλπο εάν δεν έχετε κέρματα για το καρότσι του σούπερ μάρκετ» έγραψε στον λογαριασμό της την περασμένη Παρασκευή, και η ανάρτησή της προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν πως το κλειδί θα μπορούσε να γίνει ενοχλητικό και να προκαλέσει ακόμη και κάποιον τραυματισμό στην κοιλιά αν ξεχαστείς. Άλλοι είπαν ότι έτσι και «κολλήσει» στο καροτσάκι, θα κλειδωθείς έξω από το σπίτι σου όπως έγραψε εύστοχα κάποιος: «Όλα καλά, μέχρι να ξεχάσεις να το βγάλεις όταν τελειώσεις τα ψώνια σου, γυρίσεις στο σπίτι και συνειδητοποιείς ότι το άφησες στο καρότσι του σούπερ μάρκετ».

Ένας άλλος πάλι, τραυματίστηκε: «Το δοκίμασα και παραλίγο να καρφωθώ δύο φορές» με κάποιους ωστόσο να απαντούν πως είναι ένα «απίστευτο κόλπο» που σίγουρα θα δοκιμάσουν την επόμενη φορά που θα πάνε στο σούπερ μάρκετ…

 

Διαβάστε επίσης