Βρήκε αγοραστή για το Open ο Σαββίδης!

Πρόταση για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Open είτε κατέθεσε είτε σκοπεύει να καταθέσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, που, κατά κοινή παραδοχή, αποφάσισε να μπει δυναμικά στην αγορά της τηλεόρασης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα media.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός παραγωγός σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του Open, Ιβάν Σαββίδη, μεταξύ των άλλων, άφησε να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού, στην περίπτωση που ο ομογενής επιχειρηματίας (παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα) έχει αποφασίσει να πουλήσει.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει, σύμφωνα με τις ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές, και κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Κοκλώνης, χωρίς ωστόσο να έχει θετική εξέλιξη η κρούση που έκανε, αφού ο Ιβάν δεν έδειχνε (τότε) διατεθειμένος να αποεπενδύσει από τα Μedia.

Εσχάτως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και αυτό φαίνεται και από τη διάθεση που υπάρχει από την πλευρά Σαββίδη να μη ρίξει άλλα χρήματα σε Open και sites.

Η εντολή που έχει δοθεί προς τους διοικούντες το κανάλι είναι να μην ξοδευτούν περισσότερα από 13 εκατ. ευρώ τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα