Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Τρυφερά τετ α τετ στη Μύκονο για τους πρώην survivors

Ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους

Δεν κρατιούνται με τίποτα Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας.

Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός που γνωρίστηκαν στο Suvivor, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους.

Πρώτα επισκέφθηκαν την Πάρο και στη συνέχεια βρέθηκαν στη Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε τις προηγούμενες μέρες να δροσίζονται στην πισίνα γνωστού beach bar και να μην σταματούν τις αγκαλιές και τα φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε μία ακόμη σέξι εμφάνιση επιλέγοντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι και απέδειξε για άλλη μια φορά πως διαθέτει ένα υπέροχο κορμί.

Δείτε εινόνες

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Πρόσφατα, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στο Secret και ανακοίνωσε πως με την αγαπημένη του σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μείνουν μαζί .

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται», δήλωσε.

Παράλληλα έβαλε τέλος στα σενάρια γάμου. «Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμου είναι μια μακρινή προσδοκία», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα