Βρμπα: «Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, τρομερά κακοί εμείς»

Σχολίασε ο τεχνικός της Πλζεν

Ο Πάβελ Βρμπα δεν επιχείρησε να «κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό» του, δεν αναζήτησε άλλοθι για την εμφάνιση της Πλζεν και την ήττα αποκλεισμό. Αναγνώρισε πως ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, ενώ οι παίκτες του φοβισμένοι και «τρομερά κακοί».

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι πολύ απλό. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και άξιζε την πρόκριση και την πήρε.

Φοβόμασταν αρκετά. Είχαμε μεγάλη πίεση. Υπήρχε και το δοκάρι. Στο 2ο μέρος ήταν σαν επανάληψη των 20 πρώτων λεπτών. Το κακό ήταν πως δεχθήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις και κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Εάν είχαμε βάλει πρώτοι γκολ θα είχαμε πιο καλή ψυχολογία.

Όμως θα ξαναπώ κέρδισε ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο. Έπαιξε σκληρά και τα κατάφερε. Ήταν εξαιρετικός και εμείς τρομερά κακοί σε όλα».

Το τι σημαίνει ο αποκλεισμός: «Δεν είμαι ιδιοκτήτης της ομάδας. Μην με ρωτάτε εμένα για αυτό. Παίζουμε με την Αντβέρπ και θα προσπαθήσουμε εκεί να περάσουμε. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Να δούμε το πρωτάθλημα και το Europa».

Τις ελάχιστες φάσεις στην επίθεση: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δεν είχε τα σουτ».

Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Εξεπλάγην θετικά με την ατμόσφαιρα. Ήταν τρομερή και θα ήθελα να την έχουμε στην Τσεχία.

Στον Ολυμπιακό εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το ίδιο και ο κόσμος του. Δεν ξέρω εάν μας επηρέασε τόσο πολύ. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Μου φάνηκε ότι στηρίζαν πολύ καλά την ομάδα τους».

 

Μαρτίνς: «Οι νίκες αυτές χτίζουν αυτοπεποίθηση, στόχος οι όμιλοι»

«Τετράστερος» ο Ολυμπιακός, μετέτρεψε σε… πάρτι τον «τελικό»

Διαβάστε επίσης