«Βροχή» παραιτήσεων στην Εφέσεων της ΕΠΟ

Νέες παραιτήσεις στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετά από την απόφαση του CAS να επανεξετάσει η επιτροπή επί της ουσίας (και να μην θεωρηθεί δεσμευτικό το πόρισμα της Eπιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού) την υπόθεση πουλϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Σήμερα (14/7)  γνωστοποιήθηκε ότι από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ παραιτήθηκαν ακόμη δυο εφέτες και συγκεκριμένα η Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και ο  Ιωάννης Παπαϊωάννου.

Χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι παραίτησής τους, θεωρείται βέβαιο στο δικαστικό σώμα ότι μετά τις επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων τους δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι.

Σε κάθε περίπτωση οι κ. Φιλόπουλος και Βρυώνης ως Ανώτατοι δικαστές και μάλιστα εφέτες προέκριναν με την απόφαση τους την εφαρμογή του νόμου και βάσει αυτού θεώρησαν ανέλεγκτη την απόφαση της ΕΕΑ.

Τώρα τους λέει το CAS αψηφίστε το νόμο και κρίνετε ξανά την έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, την οποία οι δικαστές θεωρούν «δεσμευτική».

Με δεδομένο ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Φιλόπουλος, ενώ το ίδιο έπραξε και το μέλος της Επιτροπής, Γεράσιμος Βρυώνης ήταν προφανές ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθούσαν και οι άλλοι δικαστικοί…

Τον λόγο πλέον έχει η ΕΠΟ με τους τραγικούς χειρισμούς της στην υπόθεση!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα