Ξαφνικά, ο Ολυμπιακός πήρε Κινκουέ! Οπότε, πάει ο Μανωλάς; (video)

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώνει άμεσα μια πολύ σημαντική μεταγραφή και πρόκειται για τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, που είναι κεντρικός αμυντικός, μόλις 19 ετών (14/01/2002) και αγωνίζεται στην Πριμαβέρα (β ομάδα) της Ιντερ.

Κι αφού πήρε κι άλλον κεντρικό αμυντικό, έχει τώρα πέντε. Τον Κινκουέ, τον Παπασταθόπουλο, τον Μπα, τον Σισέ και τον Μάρκοβιτς.

Και μετά απ αυτό, γεννάται το ερώτημα: Θα πα΄ρει και τον Μανωλα ή ο Έλληνας άσος απομακρύνθηκε οριστικά; Αυτό είναι το ένα ερώτημα. Το άλλο είναι ποιος θα πουληθεί; Πέντε στόπερ είναι πολλοί στο ρόστερ

Να τι λέει το ρεπορτάζ

Ο θηριώδης στόπερ αποτελεί δημιούργημα της ακαδημίας της Τρουά και το 2019 αγοράστηκε από την Ιντερ. Μετά από 56 συμμετοχές με την Πριμαβέρα των «Νερατζούρι», οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τρόπο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Φτάνοντας σε συμφωνία, τόσο με τον ίδιο όσο και με την Ιντερ.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν πως η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κινκουέ είναι για 4 χρόνια και ο ποδοσφαιριστής έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, για να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Για την ακρίβεια, το «θηρίο» της Ιντερ θα έρθει στη χώρα μας την Κυριακή, καθώς η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αναζητούσε εδώ και καιρό «άκρη» για να φέρει στην Ελλάδα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Καθώς υπάρχει η άποψη ότι ο Κινκουέ μπορεί να αποτελέσει επένδυση επιπέδου Μάντι Καμαρά, Σισέ, Μπα. Ενώ τα προσόντα του είναι τέτοια που προκαλούν εντύπωση.

Από την Ιταλία προκύπτει πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει δικό του τον Κινκουέ, πληρώνοντας ένα ποσό κοντά στις 350.000 €, ενώ αναφέρεται ότι η Ιντερ διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης. Καθώς δεν δεχόταν να τον αφήσει διαφορετικά να φύγει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα