Χαμός στις Ακαδημίες του Πανιωνίου

Μετά την απώλεια του Απήλιον, προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα που δυσχεραίνει το έργο στα τμήματα υποδομής των κυανέρυθρων.

Τη περυσινή χρονιά, ο σύλλογος, για να αντιμετωπίσει την παντελή έλλειψη ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προχώρησε στη μίσθωση γηπέδου στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Το γήπεδο του Πανιωνίου στον Άγιο Κοσμά, με τη βοήθεια των γονέων, διαμορφώθηκε έτσι, ώστε να καλύπτει τις βασικές ανάγκες των ακαδημιών, (γκολπόστ, δίχτυα, διαγραμμίσεις, κλπ.).

Δυστυχώς, οι δυνατότητες εξαντλήθηκαν εκεί, αφού, ούτε αποδυτήρια, ή ακόμη και τουαλέτες (!) δεν προσφέρονται στα παιδιά.

Τουλάχιστον όμως, ο τάπητας του γηπέδου, εξασφαλίζει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Στο γήπεδο αυτό, προπονούνται και αγωνίζονται κυρίως οι ομάδες του συλλόγου.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, η διοίκηση του συλλόγου, επρόκειτο να προχωρήσει σε αλλαγή του γηπέδου.

Οι εκκολαπτόμενοι αστέρες του Πανιωνίου θα μεταφερθούν σε άλλο γήπεδο του Αγίου Κοσμά, το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση με προφανή κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα τους.

Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν οι γονείς τους, οι ώρες προπόνησης αλλάζουν από απογευματινές σε μεσημεριανές με σκοπό την εξοικονόμηση ρεύματος (!!!) με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιδιά να μην μπορούν να συνεχίσουν να αθλούνται λόγω μαθητικών υποχρεώσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Πανιωνίου είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον 380 παιδιά, ενώ παραμένουν σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά στις διακρίσεις τους.

Οι γονείς των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις ακαδημίες των “κυανέρυθρων” έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους στα συγκεκριμένα σχέδια εκφράζοντας την ελπίδα πως θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση παρά τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης