Ξανά υπέρ Φιλιππίδη η Πρωτογεράκη: «Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα»

Υποστήριξε τον συνάδελφό της και στο δικαστήριο

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τους ισχυρισμούς της για τις καταγγέλλουσες που θα συζητηθεί, και η απάντηση σε Σπύρο Μπιμπίλα και Πασχάλη Τσαρούχα.

Η ηθοποιός βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες μετά την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη και να δώσει μια κατάθεση στο δικαστήριο η οποία συζητήθηκε πολύ και η ίδια την πήρε πίσω λίγες ώρες μετά λέγοντας ότι παραποιήθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για τα όσα άκουσε στη δίκη του.

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνωρίζω 30 χρόνια, ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Από όσα άκουσα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, φάνηκε ότι οι παθούσες είχαν άλλη σχέση μαζί του, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Αν οι παθούσες περίμεναν κάτι το οποίο, δεν μπορούσε να τους το δώσει και για αυτόν τον λόγο είχαν ενδώσει, δεν τους άρεσε και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Έχει παρερμηνευτεί και έχει αλλοιωθεί η κατάθεσή μου. Εγώ είπα ότι υπάρχει μια ελευθεριότητα και ένα φιλί, μια χειρονομία μπορεί να παρεξηγηθεί και να ποινικοποιηθεί. Ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα», τόνισε η ηθοποιός.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα σχολίασε: «μου είπε θα ανακαλέσει».

Τέλος, όσον αφορά στον Πασχάλη Τσαρούχα, υποστήριξε πως, «αν είχα πει αυτό που λένε ότι είπα, θα ήταν χυδαία, όπως είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, αλλά δεν έχει ειπωθεί ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα