Ξάνθη-Ατρόμητος: Οριστική αναβολή από την Super League

Ούτε το Σάββατο (που ήταν προγραμματισμένο), αλλά ούτε την Κυριακή θα γίνει τελικά το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για τα πλέι-άουτ.

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για την αναβολή του αγώνα Ξάνθη Ατρόμητος και τονίζει ότι θα οριστεί εκ νέου η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης