Ξάνθη: Διαλύθηκε η ομάδα πρότυπο

Sports Παρασκήνια

Πολλές φορές οι παράγοντες συλλόγων δέχονται το ανάθεμα από τους οπαδούς πως δεν κάνουν όσα πρέπει για την ομάδα τους. Είναι λογικό από το σπίτι του ή την κερκίδα ο κάθε ένας να ζητά όλο και περισσότερα. Όταν διοικείς όμως, τότε παρουσιάζονται οι δυσκολίες. Οι δε… απαιτητικοί οπαδοί διαπιστώνουν πως αν εξαφανιστεί ο παράγοντας που δεχόταν το ανάθεμα, τότε η ομάδα τους μπορεί όχι μόνο να πάρει την κατιούσα, αλλά και να εξαφανιστεί απ’ τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Ξάνθη. Μια ομάδα που ήταν πρότυπο πριν λίγα χρόνια με αθλητικό κέντρο και βγάζοντας σωρεία παικτών, πλέον δεν συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα Ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν εμβληματικός παράγοντας. Όταν αποχαιρέτησε τη Θράκη, τότε όλοι διαπίστωσαν πως η ομάδα τους θα έπαιρνε την κάτω βόλτα. Πολλοί ωστόσο δεν περίμεναν ότι θα οδηγούνταν σε διάλυση.

Ο Χρήστος Πανόπουλος βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ξάνθη, αλλά όταν παλιοί συνεργάτες του έθεσαν ζήτημα… επιστροφής, το ξέκοψε. Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ενασχόλησης όχι μόνο στην Ξάνθη, αλλά γενικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας, ήταν απόλυτος πως δεν προτίθεται να εμπλακεί σε οποιαδήποτε κίνηση για την αναβίωση του ΑΟΞ. Ο Χρήστος Πανόπουλος διαθέτει εξοχική κατοικία στην Αλεξανδρούπολη, παραδοσιακά πάει στην Θράκη για τις γιορτές και σπεύδει στον Έβρο για κυνήγι και απλά άδραξε της ευκαιρίας να βρεθεί στην Ξάνθη και να δεξιωθεί τους παλιούς συνεργάτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα