Ξανθιά πετάει καρέκλα από ουρανοξύστη

Οι αρχές του Καναδά αναζητούν μία ξανθιά γυναίκα η οποία φαίνεται σε ένα βίντεο να πετάει μία καρέκλα από το μπαλκόνι ενός ουρανοξύστη. Κάποιος άλλος που είναι μαζί της καταγράφει την πράξη της σε βίντεο με το κινητό του.

 Η καρέκλα πέφτει προς έναν αυτοκινητόδρομο, με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, αν και η αστυνομία ανέφερε ότι η καρέκλα τελικά «προσγειώθηκε» στην είσοδο του συγκροτήματος. Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, που συνέβη το Σάββατο, όπως είπε ο Ντέιβιντ Χόπκινσον, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Τορόντο.

 Το βίντεο μαγνήτισε το ενδιαφέρον των χρηστών του Reddit, οι οποίοι διατύπωσαν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν για την ασφάλεια των πολιτών.

Αμέσως το βίντεο αυτό έγινε viral. Η καναδική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει από τον κόσμο να δώσουν πληροφορίες σε περίπτωση που κάποιος την αναγνωρίσει.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, που δήλωσε «εξοργισμένος» από το συμβάν, η γυναίκα πέταξε επίσης και άλλα αντικείμενα από το μπαλκόνι, αν και στο βίντεο καταγράφεται μονάχα η καρέκλα.

Διαβάστε επίσης