Σε… πελάγη ευτυχίας Ντίνας, Κολοβός και Τασουλής

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τους Θανάση Ντίνα, Δημήτρη Κολοβό και Χρήστο Τασουλή η κλήση τους στην Εθνική ομάδα από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αναλυτικά όσα είπαν οι τρεις ποδοσφαιριστές στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

Θανάσης Ντίνας: «Η πρόσκληση στην Εθνική Ανδρών είναι μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην καριέρα μου. Ασφαλώς, αποτελεί τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται για τη χώρα του. Κι εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Δημήτρης Κολοβός: «Είναι μια στιγμή μοναδική για την καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή και αποτελεί μεγάλη τιμή να κληθείς στην Εθνική Ανδρών. Στόχος μου είναι να προσφέρω ό,τι καλύτερο και να αποτελέσω στέλεχός της για πολλά χρόνια, αφού η καθιέρωση σε αυτό το επίπεδο είναι και το βασικό ζητούμενο. Ευχαριστώ τον κ. Ρανιέρι για την ευκαιρία που μου δίνει».

Χρήστος Τασουλής: «Η κλήση μου στην Εθνική ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δύσκολα μπορείς να φανταστείς, ειδικά όταν έχεις λίγες συμμετοχές στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν τόσο στενά την πορεία σου και που θα σου δώσουν τέτοια ευκαιρία, όπως η συμμετοχή στην Εθνική. Ευελπιστώ η κλήση αυτή να μην είναι ευκαιριακή και να κατορθώσω, δουλεύοντας σκληρά, να καθιερωθώ. Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Ρανιέρι και τον κ. Καραγκούνη για την ευκαιρία που μου προσφέρουν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους δικαιώσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα