Ξέχασαν την «Μακεδονία» και …ξέθαψαν το «εδώ θα γίνει ο τάφος σας» στην Τούμπα

Ένα τεράστιο πανό κάλυπτε -στην διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού- όλο το κάγκελο της κερκίδας απέναντι από τις κάμερες της τηλεόρασης στην Τούμπα.

Στο σημείο που παλιότερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναρτούσαν πανό για την «Μακεδονία» ή για το «έγκλημα της Ραφήνας» με τους 100 νεκρούς και κατηγορούσαν τους πολιτικούς τοποθετήθηκε ένα πανό για τον …Ολυμπιακό.

Το πανό είχε σαφή αναφορά και ανέγραφε: ««Πέρσι στο Διαβαλκανικό καρφί, φέτος δεν υπάρχει διαφυγή. Εδώ θα γίνει ο τάφος σας».

Προφανώς, ο παρατηρητής της Super League δεν θεώρησε σκόπιμο να δώσει εντολή για να κατέβει διότι θεώρησε ότι βρισκόμαστε στην δεκαετία του ΄60 όταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα των γηπέδων ήταν το …«εδώ θα γίνει ο τάφος σας»…

Αυτοί που ανέβασαν το συγκεκριμένο πανό  έβγαλαν από τον ΠΑΟΚ και από την δύσκολη θέση να βλέπει ο κόσμος και κυρίως οι πολιτικοί της Κυβέρνησης) μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων το προηγούμενο για την …Μακεδονία.

Εκείνο που ανέγραφε «Macedonia is one and only and it’s here» προφανώς και …αποσύρθηκε γιατί κάποιους ενοχλούσε και δεν ήθελαν να μπαίνει σε κάθε σπίτι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης από την Τούμπα.

Για τέτοια είμαστε τώρα; Ποια Μακεδονία…

Μάλιστα, πριν απ΄   αυτό το πανό υπήρχε ένα άλλο το οποίο επίσης αποσύρθηκε γιατί προφανώς ενοχλούσε την Κυβέρνηση και αφορούσε το έγκλημα με την πυρκαγιά στο Μάτι η οποία στοίχισε την ζωή σε 100 ανθρώπους το περασμένο καλοκαίρι.

Όμως και αυτό το πανό που ανέγραφε :«Σκοτώσατε τον κόσμο της Ραφήνας, πουλήσατε τη Μακεδονία για το Χρήμα» εξαφανίστηκε…ως δια μαγείας.

Μάλλον έφερνε δυσμενείς συνειρμούς…

Μετά απορούσαν ορισμένοι γιατί έπεσαν «λυτοί και δεμένοι» ώστε να ματαιωθεί το συλλαλητήριο που είχαν οργανώσει οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για την «Συμφωνία των Πρεσπών» λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης