Ξέφυγε η Νοτοπούλου κι έκανε προεκλογική της αφίσα τον Αντετοκούνμπο

Η απόγνωσή της να κερδίσει καμία ψήφο έκανε την Κατερίνα Νοτοπούλου, που βαρέθηκε να μαζεύει μαύρο, να κλέψει κάτι από τη λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η Κατερίνα χωρίς ντροπή, μετά την αποτυχία της να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έβαλε στην καμπάνια μέσω του αγαπημένου της κοινωνικού δικτύου Instagram, τον πολυτιμότερο παίκτη του NBA.

Η πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης και πρώην διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη που είναι τώρα υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σκαρφίστηκε κάτι που το λιγότερο προσβάλει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αντί συγχαρητηρίων, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέλεξε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο να αναφερθεί στο γεγονός: Έκανε «αφίσα» της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στην μισή εικόνα φιγουράρουν δύο φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα, μία με την φανέλα των Μπακς και μία με της Εθνικής ομάδας, ενώ στην υπόλοιπη μισή, σε κόκκινο φόντο, είναι γραμμένα τα συνθήματα της προεκλογικής καμπάνιας της Κατερίνας Νοτοπούλου που κατεβαίνει υποψήφια, «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», ενώ αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο, γράφει: «…Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς»!

Κι επειδή η καμπάνια αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν ποτέ Συριζαίος. Η αφίσα κρίθηκε τόσο πετυχημένη, που ανέβηκε τόσο στο προφίλ της Νοτοπούλου στο Instagram, όσο και στα stories της. Ωστόσο, μετά την… κατακραυγή στα social media, η ατυχήσασα Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε την προεκλογική αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

Διαβάστε επίσης