Χειρουργήθηκε η Ελένη Τσολάκη

Το πρωί της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, η Ελένη Τσολάκη έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, που δεν έπαιρνε άλλης αναβολής. Η επέμβαση ήταν ρουτίνας, αλλά η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες.

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων προκειμένου να χειρουργηθεί. Η επέμβαση ξεκίνησε γύρω στις εννέα το πρωί και διήρκησε μερικές ώρες, ενώ στην Ελένη χορηγήθηκε ολική νάρκωση. Στο πλευρό της ήταν η μητέρα της Μαρία, που ήρθε από την Θεσσαλονίκη για μερικές ημέρες, η αδερφή της και στενοί της φίλοι. Ο οργανισμός της παρουσιάστριας αποδείχθηκε πολύ δυνατός και ο γιατρός της, κ. Βασίλης Δάρας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της υγείας της.

Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου και πήγε στο σπίτι της στην Κηφισιά, απολαμβάνοντας την φροντίδα των δικών της ανθρώπων. Προτού ξεκινήσει η τηλεοπτική της εκπομπή στον Alpha, η οποία σύμφωνα με τον Τζώνυ Καλημέρη θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να μην αφήσει εκκρεμότητες, ειδικά όσον αφορά σε θέματα υγείας.

Διαβάστε επίσης