Ξεκάθαρη η κόντρα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό

Την κόντρα του με τον Ολυμπιακό πιστοποίησε ξεκάθαρα ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Τάκης Μονεμβασιώτης. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95.5 ξεκαθάρισε ότι:

«Αφού ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ τότε εμείς τον γουστάρουμε, είμαστε φαν του».

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης αποκάλυψε πως η προσπάθεια που γίνεται για να στεγαστούν οι άστεγες ομάδες στη NOVA ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά ο Τ. Μονεμβασιώτης είπε:

Για την άνοδο: «Είμαστε ανακουφισμένοι. Υποφέραμε πολύ. Ξεκίνησε η περιπέτεια μας το Μάρτιο και τελείωσε τον Αύγουστο. Καμία ομάδα δεν πέρασε αυτά που πέρασε ο Απόλλων φέτος. Όλο αυτό που συνέβη, έγινε γιατί υπήρξε ένα μεγάλο σύννεφο παραπληροφόρησης. Κάποια στελέχη της λίγκας παραπληροφόρησαν λέγοντας ότι η Β’ Εθνική δεν θέλει να παίξει τα παιχνίδια. Θα σας πω ότι μέχρι την τελευταία ημέρα του Μαΐου βρισκόμασταν σε αναγκαστική αργία. Μετά μας ήρθε νέα ΚΥΑ που μας έλεγε ότι πρέπει να κάνουμε τέσσερις εβδομάδες ομαδικές προπονήσεις για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σε αυτές τις 35 ημέρες έπρεπε να παιχθούν αγώνες πρωταθλήματος, μπαράζ και να γίνουν και οι επικυρώσεις. Αυτό το απέκρυψαν, πίεσαν και εκβίασαν απαιτώντας να μην ανέβει 15η ομάδα. Ανάγκασαν την ΕΠΟ και αυτή οπισθοχώρησε. Ανεβήκαμε. Παίξαμε δύο αγώνες μπαράζ, παράνομους και ανεβήκαμε. Αυτό που έπαθε ο Ηρακλής, πήγε να το πάθει ο Απόλλων. Δυστυχώς το έπαθε η Ξάνθη. Έπρεπε να είναι στην Α΄ εθνική η Ξάνθη. Οι γιάπηδες που θέλουν να διοικήσουν το ποδόσφαιρο παρέσυραν πολλούς προέδρους της λίγκας 1 και της ΕΠΟ με στόχο να πετύχουν τις 14 ομάδες».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Τι να σου πω; Η ΕΠΟ όρισε τον τελικό πριν λίγες εβδομάδες και είδατε τι έγινε. Όρισαν και πάλι τη Ριζούπολη».

Για τα τηλεοπτικά: «Υπάρχει μια πρωτοβουλία του κ. Σαββίδη που προσπαθεί να στεγάσει τις άστεγες ομάδες με τη NOVA. Καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι το ποδόσφαιρο στην Α΄ Εθνική έχει αναλογία 10 προς 1. Υπάρχει μια ομάδα που παίρνει 10 εκατομμύρια και άλλη που παίρνει ένα. Αυτό χαλάει το ποδόσφαιρο δεν το φτιάχνει. Αν μια ομάδα είναι πιο εμπορική να πάρει τα χρήματα από τους χορηγούς όχι από τις άλλες ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο διαλύουν τους μικρούς και παίζουν το παιχνίδι της NOVA. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Σκέφτονται σοβαρά όλοι την κεντρική διαχείριση. Θα δούμε τι θα γίνει. Η ΕΡΤ παλαιότερα έδωσε στις μικρές ομάδες ένα ποσό και βγήκαν οι δημοσιογράφοι και την κατηγόρησαν γιατί σπαταλά τα εκατομμύρια του δημοσίου».

Για την απόσυρση της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού στον Κλάτενμπεργκ:

«Αφού ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ τότε εμείς τον γουστάρουμε, είμαστε φαν του. Είναι ένας τύπος που ξέρει τη δουλειά του και ευχόμαστε να πετύχει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα