Ξεκίνησε στα Προπύλαια το μαθητικό συλλαλητήριο για τα 13 χρόνια από την δολοφονία του Α.Γρηγορόπολου

Ξεκίνησε  στις 12:00 στα Προπύλαια μαθητικό και φοιτητικό συλλαλητήριο για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πριν από 13 χρόνια, υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. 

Οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν στη Βουλή. «Κουμής, Κανελοπούλου, Σαμπάνης, Καλτεζάς, Αλέξης Γρηγορόπουλος αυτή είναι η ΕΛΑΣ», είναι το σύνθημα που φωνάζουν οι διαδηλωτές.

Σε αυτό το πλαίσιο, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματίσει η Τροχαία για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κλειστός είναι από τις δέκα και μισή το πρωί ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο».

Παράλληλα, από την ΓΑΔΑ έχουν σχεδιαστεί μέτρα για το ενδεχόμενο επεισοδίων, τα οποία θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, τα οποία χαρακτηρίζονται επιτυχημένα.

Επίσης, στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν, για τον ίδιο σκοπό, συγκεντρώσεις φορέων και συλλογικοτήτων, ενώ θα ακολουθήσουν πορείες προς τη Βουλή.

Τέλος, τρεις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όλες με αφορμή την επέτειο για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα