Ξέπεσε ο Καρτερός με την παράσταση που έστησε

Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας άδειασε τον Πολάκη; Και εν συνεχεία ο αψύς Κρητικός τα έχωσε στον αρχηγό; - Όλα αυτά σε σκηνοθεσία Θανάση Καρτερού

Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας άδειασε τον Πολάκη; Και εν συνεχεία ο αψύς Κρητικός τα έχωσε στον αρχηγό; Κι εάν έγιναν όλα αυτά, για ποιον λόγο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν επέτρεψε να βγει ανακοίνωση κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού, όπως ήθελαν όλοι στο Πολιτικό Συμβούλιο;

Διότι, όπως μου μετέφερε άνθρωπος που παίζει στα δάχτυλα τα ΣΥΡΙΖΑϊκα καμώματα, όλα αυτά που είδαμε στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν fake. Δεν ήταν τίποτε άλλο από μία σκηνοθετημένη παράσταση που είχε άλλο στόχο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά η προεδρική φρουρά έχει καταλάβει ότι θα περάσει δύσκολες ημέρες λόγω της προανακριτικής επιτροπής κι επιστρατεύθηκε ο Πολάκης για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Έτσι από τη μία κατηγόρησε τη Ν.Δ. στη συζήτηση στη Βουλή για την παραπομπή του Παππά, ως κόμμα δοσίλογων, ενώ εν συνεχεία με τον δήθεν τσακωμό του με τον Τσίπρα, ουδείς ακόμη κι εντός ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε με το τι περιμένει τον Παππά στην προανακριτική, αλλά και τι θα αποκαλυφθεί εκεί.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι το σχέδιο εκπονήθηκε από τον Θανάση Καρτερό σε συνεργασία με τους Γιάννη Ραγκούση και Χρήστο Σπίρτζη.

Φυσικά, εάν ισχύει αυτό θα πρέπει να πούμε ότι ο Καρτερός έχει χάσει πόντους στην εκτίμησή μου, καθώς όπως λένε στη Χαριλάου Τρικούπη το δίδυμο που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορούν ούτε δύο γαϊδουριών άχυρα να μοιράσουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα