Ξέρουν πολλά και δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό

Οι «προξενήτρες» κάνουν αγώνα για να τα βρουν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ και τα δύο κόμματα να συμπορευθούν αμέσως μετά τις πρώτες κάλπες

Πολλές φορές έχουν γράψει οι κοριοί του Κίτσου για τις υπόγειες επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ αναφορικά με την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών, δεδομένου ότι λόγω απλής αναλογικής όλα είναι ανοιχτά.

Οι «προξενήτρες» κάνουν αγώνα για να τα βρουν τα δύο κόμματα και να συμπορευθούν αμέσως μετά τις πρώτες κάλπες, θεωρώντας ότι η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αυτή που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις. Ακόμη και πρωθυπουργό κοινής αποδοχής έχουν ρίξει στο τραπέζι οι… διαμεσολαβούντες, προκειμένου να πει «ναι» όχι μόνο το ΚΙΝΑΛ, αλλά και το ΜέΡΑ 25, χωρίς επίσης να αποκλείεται η περίπτωση να βάλει λίγο πλάτη και το ΚΚΕ.

Φυσικά, τα περί κοινής αποδοχής πρωθυπουργού ούτε που το συζητά –προς ώρας τουλάχιστον– ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ούτε οι σκληροπυρηνικοί της Κουμουνδούρου. Μάλιστα, ο αρχηγός των… αψίκορων, Παύλος Πολάκης, τα έσουρε μέσω Facebook στον Στέλιο Κούλογλου, γράφοντας στον ευρωβουλευτή ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές», και πως «αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό “εκ προσωπικοτήτων” που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα, είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία».

Όπως γίνεται αντιληπτό, και ο Κούλογλου και ο Πολάκης ξέρουν πολλά. Και δεν κρατούν και το στόμα τους κλειστό…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα