Ξέσπασε η κόρη του Μαραντόνα: «Λούκε είσαι πουτ.. γιος»

Το «φως» της δημοσιότητας είδαν διάλογοι του Λούκε με την ψυχίατρο, Αγουστίνα Κοσάτσοφ, την ώρα που ο πρώτος, κατευθυνόταν προς τον σπίτι του Αργεντινού θρύλου Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγη ώρα πριν εκείνος «φύγει» από τη ζωή.

Ο προσωπικός γιατρός του «Θεού» της μπάλας ακούγεται να λέει σε συνεργάτη του: «Ναι ρε μαλ…, φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χεστ… πεθαίνοντας ο χοντρός, δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί».

Η κόρη του Μαραντόνα, Ντάλμα σχολίασε για το ηχητικό που διέρρευσε, λέγοντας ότι: «Μόλις το άκουσα κι έκανα εμετό. Το μόνο που ζητάω από τον Θεό είναι να υπάρξει δικαιοσύνη κι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν, να πληρώσουν».

Πέρα από τον Λούκε, η Ντάλμα επιρρίπτει ευθύνες και στον άνθρωπο που τον προσέλαβε, τον Ματίας Μόρλα, ο οποίος ήταν δικηγόρος του Μαραντόνα.

«Λούκε είσαι ένας πουτ… γιος κι ελπίζω να υπάρξει δικαιοσύνη, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος που τον σύστησε στον πατέρα μου, τον προσέλαβε και τον πλήρωσε είναι ο Μόρλα», ανέφερε η κόρη του Μαραντόνα, για να καταλήξει: «Αν η αλήθεια πάντα λάμπει, τότε οι δυο σας θα πάτε στη φυλακή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα