Ξέσπασε ο Κλοπ: «Όλα αυτά είναι μ@λ@κ@@@»

Η παραφιλολογία την κατάκτηση του τίτλου και το αν η Λίβερπουλ είναι ικανή να πάρει το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ προκ΄άλεσε την έκρηξη του Γιούργκεν Κλοπ.

“Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο, αλλάξτε άθλημα. Αν θέλετε να σκέφτεστε ότι ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν θέλετε να δείτε όσα θα συμβούν μέχρι τότε, να πάτε διακοπές. Δεν ξέρω που δεν προβάλλεται η Premier, αλλά βρείτε ένα μέρος που δεν θα το δείχνει  η τηλεόραση και πάτε εκεί να καθίσετε. Αν θέλετε ν’ απολαύσετε τη διαδρομή μαζί μας και να γίνουμε όλοι μαζί επιτυχημένοι, τότε μείνετε κοντά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όχι νευρικοί και πιεστικοί” σχολίασε αρχικά για το σημερινό ματς με τη Νιούκασλ!

Για να σχολιάσει στη συνέχεια τα περί Χριστουγέννων: “Όλα αυτά για τις ιστορίες που η Λίβερπουλ ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα και μετά έχανε τον τίτλο την τελευταία δεκαετία είναι μαλ**ίες. Δεν σημαίνει τίποτα η ιστορία. Έχουμε άλλη χρονιά, άλλη ομάδα. Αν χάσουμε δηλαδή ένα ματς και στις αρχές Ιανουάριο δεν καταφέρουμε να είμαστε πρώτοι, πάει να πει ότι τα κάναμε όλα σκατά;».

Διαβάστε επίσης