Ξέσπασε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη: “Αλήτη φέρε πίσω το παιδί”

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης, έξω από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη περίμενε στην είσοδο του δικαστηρίου, μαζί με τους δικηγόρους του και στη θέα του δολοφόνου της κόρης του τού επιτέθηκε λέγοντας του: «Αλήτη, φέρε μου πίσω το παιδί».

Μάλιστα, προσπάθησε να του ορμήξει όχι μια και δυο φορές, αλλά συνεχώς, τον εμπόδισαν ωστόσο οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο πλευρό του.

“Φονιά να πεθάνεις”

«Φονιά να πεθάνεις, την κατάρα μου να έχεις, μας κατέστρεψες την οικογένεια». Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη όταν αντίκρυσε τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της κόρης της, Εμ. Σοροπίδη να μπαίνει στη δικαστική αίθουσα.

“Αυτός σκότωσε το παιδί και κανένας άλλο, ήξερε τι έκανε”, είπε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη ανεβαίνοντας στο βήμα του μάρτυρα να καταθέσει.

Η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού μέσα στο Β’ Νεκροταφείο από τον Ε. Σοροπίδη είχε σοκάρει το Πανελλήνιο για την αγριότητά της.

Ο 58χρονος κατηγορούμενος της υπόθεσης αρχικά είχε ομολογήσει το έγκλημα, αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε, θέτοντας στο στόχαστρο νέους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Διαβάστε επίσης