Ξέσπασε ο Πετρούνιας με την ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρ΄ίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά η ΕΡΤ δεν κατάφερε να δείξει την προσπάθειά του παρότι έχει αποκλειστικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα…

Πως έγινε αυτό;

Η ΕΡΤ ισχυρίζεται ότι είναι ευθύνη της ιαπωνικής τηλεόρασης. Ο σκηνοθέτης έδειχνε άλλους αθλητές από αγωνίσματα του Σύνθετου που διεξάγονταν την ίδια ώρα μεσ΄  την αίθουσα και δεν έδειξε ποτέ τον Πετρούνια. Ούτε καν σε μαγνητοσκόπηση.

Η ΕΡΤ έγραψε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Η απάντηση της ΕΡΤ δεν φαίνεται να ΄έπεισε τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Εξίσου σφοδρή ήταν και η αντίδραση της ΕΟΕ με ανακοίνωσή της:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων»

Η καταπληκτική εκτέλεση του Λευτέρη Πετρούνια ανέβηκε στο λογαριασμό του Eurosport Greece στο Twitter.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα