Ξέσπασε ο Τσιτσιπάς: «Είναι γελοίο»

Εκνευρισμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με όσα είπε γι αυτόν ο Ζβέρεφ ότι δηλαδή χρησιμοποίησε το κινητό του στον ημιτελικό στο Σινσινάτι.

Ο ίδιος απάντησε ως εξής:

«Ήταν ατυχία, διότι μου είπαν ότι όταν έφυγα για τα αποδυτήρια η κάμερα πήγε κατευθείαν στον πατέρα μου, οποίος εκείνη τη στιγμή έστελνε μήνυμα στη μητέρα μου», μας είπε αρχικά. «Και ήταν ατυχές, γιατί ο κόσμος και όποιος έβλεπε εκείνη τη σκηνή, νόμιζε ότι όντως υπήρχε κάτι πίσω από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη βραδιά, δεν είχα πάρει καν το κινητό μαζί μου, δεν ήταν στην τσάντα μου. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι είδους φαντασία πρέπει να έχει κάποιος για να πάει το μυαλό του εκεί πέρα. Προσωπικά, αν κάποιος έλεγε κάτι τέτοιο θα το υποπτευόμουν πάρα πολύ, μάλλον θα πρέπει να έχει κάνει ο ίδιος κάτι τέτοιο για να το λέει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι’ αυτό».

Και συνέχισε: «Έχω μάθει να μην ασχολούμαι με τους υπόλοιπους, κυρίως όταν δουλεύω. Αφοσιώνομαι στον εαυτό μου. Και με στενοχωρεί όταν οι άλλοι ασχολούνται με όλους και με όλα. Δημιουργήθηκε πολύ δράμα για το τίποτα. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω ενάντια στο σύστημα, κυρίως όταν υπάρχουν κάποιοι κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται, να υπάρχει σεβασμός. Δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο. Μου θυμίζει όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο που υπήρχαν παιδιά που πήγαιναν και κάρφωναν κάποιον για κάτι που δεν έχει κάνει. Είναι πολύ αστείο από μια πλευρά, είναι γελοίο!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα