Ξέσπασμα Μπέου σε Αντωνίου: «Ρίξατε το καράβι στα βράχια»

Αγανάκτησε ο Αχιλλέας Μπέος με την ανυπαρξία της ΕΠΟ και στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, κατσάδιασε τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας, Σ. Αντωνίου, λέγοντας του ότι η διοίκηση Γραμμένου «είναι η χειρότερη διοίκηση που έχει περάσει από την ΕΠΟ με διαφορά. Ρίξατε το καράβι στα βράχια…».

Αφορμή στάθηκε το… αίτημα της ΕΠΟ στη Super League για απόφαση ώστε να γίνει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού πριν γίνει νόμος του κράτους το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

«Μην περιμένετε να σας δει ο Αυγενάκης. Δεν πρόκειται να σας δει ο Αυγενάκης. Εγώ δεν είμαι προσκείμενος στον Αυγενάκη, αλλά… άντε γεια» , είπε με έντονο ύφος προς τον Αντωνίου ο Μπέος όταν η συζήτηση έφτασε στο αθλητικό νομοσχέδιο.

Οι ερασιτέχνες παράγοντες που διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήθελαν να πουν από κοντά στο Υφυπουργό Αθλητισμού, ότι «αν δεν αλλάξει κάποια σημεία του νομοσχεδίου» θα τον καταγγείλουν στην UEFA και την FIFA, με την κατηγορία ότι καταπατά το αυτοδιοίκητο.

Στο αίτημα της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός είπε όχι μέσω του Τάκη Αγραφιώτη και δεν χρειάστηκε να συνεχιστεί η συζήτηση. Για να γίνει οτιδήποτε εκτός ημερησίας διάταξης χρειάζεται «ομοφωνία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα