Ξεσπάθωσε ο Καρανίκας: Ουρλιάζετε για τη Μακεδονία που οι παππούδες σας ανακάλυψαν μετά την προσφυγιά

Ξεσπάθωσε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη συμφωνία Ελλάδας – πΓΔΜ που υπέγραψαν  στις Πρέσπες, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

Συνεχίζοντας τον αγώνα στο Facebook, έδωσε μία ακόμα “μάχη” με μια διαδικτυακή του φίλη.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο κ. Καρανίκας δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, άρθρο από την εφημερίδα «Αυγή» που αναφερόταν σε χθεσινή φωτογραφία που παρουσιάστηκε ότι δήθεν ήταν από τα επεισόδια στο Πισοδέρι, γράφοντα από πάνω, ως σχόλιο, «αυτή είναι η προπαγάνδα των εθνικιστών πατριδοκάπηλων».

Στην ερώτηση «Και εσύ τι είσαι Καρανίκα ? Για πες μας ?», την οποία δέχτηκε, ο κ. Καρανίκας απάντησε:

«…Αρχικά είμαι Γιδιωτης μικρασιατικής καταγωγής, με ελληνική συνείδηση άμα υπάρχει αυτό και το αναγνωρίζεις, γιατί μέχρι στιγμής σας βλέπω να ουρλιάζετε για την Μακεδονία που οι παππούδες σας την ανακάλυψαν μετά την προσφυγιά.

Επίσης διαβάζω και δεν τεμπελιάζω, με αποτέλεσμα να γνωρίζω ιστορία από ιστορικές μελέτες και τεκμήρια και όχι από φλιτζανουδες και εθνικιστές πατριδοκάπηλους που με το ζόρι έχουν διαβάσει τα στοιχειά της ταυτότητας τους και το μόνο που έμαθαν είναι να κλέβουν τον λαό.

Εσύ τι είσαι; από επιλογή τι εθνικότητα έχεις; Για πες μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα