Χορηγία μεν, πολλά τα αλλά…

Ένα νέο «όπλο» θα παρουσιάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αρμόδια επιτροπή προκειμένου να εξασφαλίσει σε δεύτερο βαθμό αδειοδότηση ανατρέποντας την πρώτη απόφαση που ήταν αρνητική.

Στο νέο φάκελο θα υπάρχει επιπλέον όχι μόνο η συμφωνία για παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Παιανίας για άλλον ένα χρόνο από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, αλλά και χορηγία από τον ΣΚΑΪ, που θα ανεβάσει τα εγγυημένα έσοδα της ομάδας κατά 4-6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται ουσιαστικά για χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου, που είναι ιδιοκτήτης του σταθμού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εμφανίζεται βέβαιος πως με αυτά τα νέα στοιχεία ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει αδειοδότηση και περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας την απόφαση, ελπίζοντας ακόμη και για συμμετοχή στην Ευρώπη εφόσον δεν ανατραπεί η απόφαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συγκεκριμένη χορηγία δεν αποτελεί εγγυητική επιστολή όπως επιθυμεί η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και έχει ενδιαφέρον για το ποια είναι θα είναι η αντίδραση της δευτεροβάθμιας που θα αποφανθεί για την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ήδη, ούτως ή άλλως, ο σχεδιασμός της ομάδας και οι μεταγραφικές κινήσεις γίνονται με γνώμονα την εξασφάλιση αδειοδότησης κι όχι τον περιορισμό μεταγραφών.

Διαβάστε επίσης