Χωρίς τη στήριξη της Περιφέρειας

Μόνος του θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να ανατρέψει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το μπλοκάρισμα του κονδυλίου των 7 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η Περιφέρεια δεν θα στηρίξει την προσπάθεια των «πρασίνων» στην αίτηση ανάκλησης, που αναμένεται να κατατεθεί την Τετάρτη από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει το «τριφύλλι», η νέα περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, δεν είναι αρνητική στην αναμόρφωση της Λεωφόρου, ωστόσο σε πρώτο χρόνο θα κρατήσει ουδέτερη στάση. Μάλιστα, ίσως δώσει το παρών η Περιφέρεια κατά την εκδίκαση της υπόθεσης από την ολομέλεια του ελεγκτικού συνεδρίου.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα για την υπόθεση και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Αν δεν ανατραπεί η απόφαση για το μπλοκάρισμα της χρηματοδότησης, θα ξεκινήσουν νέες συζητήσεις με την Περιφέρεια για τα βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο, κάτι που βέβαια θα σημάνει σημαντική καθυστέρηση στην υλοποίησή τους.

Η τελική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναμένεται να εκδοθεί τον Νοέμβριο, ενώ τότε θα βγει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το προεδρικό διάταγμα για τη διπλή ανάπλαση, το οποίο έχει «προσβάλει» ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης