Χωρίζουν Beyonce και Jay – Z ;

Η Beyonce και ο Jay – Z είναι από τα ζευγάρια που θεωρείς ότι ζουν στο απόλυτο ροζ συννεφάκι. Ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι με την κόρη τους και βέβαια ο καθένας με μια καριέρα που είναι στην κορυφή. Κι όμως για πρώτη φορά ακούστηκαν φήμες για χωρισμό!

Αν και καμία πλευρά δεν έχει σχολιάσει τις φήμες, το τι ακριβώς έχει συμβεί στον γάμο τους φαίνεται πως θα φέρει στην επιφάνεια το αμερικανικό περιοδικό Star στις 25 Νοεμβρίου, την ημέρα της κυκλοφορίας του. Σύμφωνα με πηγές, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο ράπερ αποφάσισε να ξεκινήσει το μεγάλο του tour, αδιαφορώντας για το πρόγραμμα της γυναίκας του, την οποία και υποτίθεται ότι έπρεπε να στηρίξει στην περιοδεία της στην Αυστραλία. Αντιθέτως, ο ράπερ χάραξε την δική του πορεία χωρίς να κάνει κάποια προσπάθεια να ταυτιστούν οι ημερομηνίες του με εκείνες της Beyonce.

Πρόσφατα οι δυο τους μαζί με την κορούλα τους αποφάσισαν να ξεκουραστούν σε ιδιωτικό θέρετρο στη Νέα Ζηλανδία και όπως λέγεται, με αυτό το ταξίδι το ζευγάρι θέλησε να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση και στον γάμο του. Τη στιγμή που οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν, το HollywoodLife αποκάλυψε ότι: «Ο γάμος τους είναι μια χαρά και κανείς δεν θα πρέπει να μιλά για χωρισμό ή διαζύγιο«. Επίσης ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει προβλήματα όπως κάθε σχέση.

Διαβάστε επίσης