Ξύπνησε ο… Τσιάρας , τέλος το καραγκιοζιλίκι Κοντονή με τις ψηφοφορίες για τους δικαστές

Ξύπνησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης! Ο Κώστας Τσιάρας, που έχει κι άλλα πράγματα στο κεφάλι του, όπως γιατρός καθώς είναι και είναι λογικό να τον απασχολεί η έξαρση της πανδημίας, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τους δικαστές του ποδοσφαίρου.

Αφού διασύρθηκαν οι ίδιοι οι δικαστές, το Σώμα τους και το Υπουργείο μαζί, ο Τσιάρας αποφάσισε να περάσει διάταξη στη Βουλή, ώστε να τερματιστεί αυτό το καραγκιοζιλίκι του Κοντονή, να ψηφίζονται οι δικαστές από τους βλαχοπροέδρους και τους άλλους.

Είδαμε τι έγινε με τα ραβασάκια στην ψηφοφορία της Θεσσαλονίκης, όπου έπεσε γραμμή ποιους ψηφίζουμε και ποιούς όχι. Γι αυτό και άλλοι πήραν σαραντάρια σε ψήφους κι άλλοι κάτω από δέκα. Μιλημένα – συμφωνημένα πράγματα.

Κι έρχεται τώρα ο Τσιάρας και λέει ότι οι δικαστές θα επιλέγονται από το Συμβούλιο διοίκησης του Εφετείου και του Πρωτοδικείου. Τέλος οι ψηφοφορίες. Κι η ΕΠΟ, απλά θα τους διορίζει.

Για να το κάνει αυτό ο Τσιάρας, πάει να πει ότι κάτι έχει στα χέρια του, για ν’ αλλάξει το νόμο Κοντονή. Διότι όταν ο Κοντονής αποφάσισε να βάλει τακτικούς δικαστές στα δικαιοδοτικά όργανα, η FIFA και η UEFA το δέχτηκαν μεν, αλλά υπό την προϋπόθεση, ότι τους εξέλεγε η γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Τι έγινε και ο Τσιάρας πήγε κόντρα στην FIFA και την UEFA; Η “ολιστική μελέτη” μήπως, που περιμένουμε να δούμε τι περιλαμβάνει;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα