Ξυπνητήρι για τον λαό του ΠΑΟΚ από τον Γκουερίνο : «Μας παραμύθιασε πολύ ο Λουτσέσκου»

Τόλμησε ο Ελληνοβραζιλιάνος, ενώ οι παλαίμαχοι σιωπούν

Ο Νέτο Γκουερίνο, αυτό το τρομερό παιδί της μεγάλης φουρνιάς της εποχή του Κούδα, του Σαράφη, του Ορφανού, του Αποστολίδη και των άλλων άσων που πήραν το πρωτάθλημα το 1975, έκανε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Μας παραμύθιασε πολύ», είπε ο Γκουερίνο κι ακόμα, ότι δεν τον πείραζε αν έφευγε από τον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή ο Ρουμάνος.

Εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr δεν είμαστε κλέφτες για να κλέβουμε τον ιδρώτα άλλων. Την δήλωση αυτή ο Γκουερίνο την έκανε στην εφημερίδα «Φως». Όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες, ας αγοράσει την εφημερίδα.

Εμείς πήραμε τον τίτλο μόνο, όπως βλέπετε και στην σχετική φωτογραφία. Ο Γκουερίνο είναι ο πρώτος παλαίμαχος που τα χώνει στον στρατηγό Λουτσέσκου, ο οποίος μέχρι και πριν από τον τελικό του κυπέλλου ήταν στο απυρόβλητο.

Είχε την προστασία του Ιβάν Σαββίδη και όποιος καταφερόταν εναντίον του, άρχιζε τους πυροβολισμούς εναντίον του από τους πιστολάδες του Σαββιδοτεχνείου και κάποια καλόπαιδα της Θύρας 4.

Ο Γκουερίνο είπε αυτό που βλέπει ο κάθε γνήσιος ΠΑΟΚτσής. Ότι η ομάδα σέρνεται και ο Λουτσέσκου μιλάει για το κατεστημένο της Αθήνας και καλά, αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα