Υγρός στίβος: Στον τελικό του σόλο η Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο προκρίθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη,  η οποία άνοιξε την αγωνιστική αυλαία από ελληνικής πλευράς στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού στίβου που άρχισε σήμερα στην Γκουανζού της Νότιας Κορέας.

Μπροστά σε περίπου 3000 θεατές στο Yeomju Gymnasium παρουσίασε ένα πολύ υποσχόμενο πρόγραμμα, βαθμολογήθηκε με 86.1571 και κατέλαβε την 7ηθέση στις 28 αθλήτριες. Έτσι εξασφάλισε την παρουσία της στη 12άδα του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί αύριο στις 13:00 ώρα Ελλάδας (19:00 τοπική με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2).    

«Είμαι ευχαριστημένη, μπορώ όμως και καλύτερα» ήταν τα πρώτα λόγια της 25χρονης πρωταθλήτριας αμέσως μετά την εκτέλεση του προγράμματός της για να συμπληρώσει: «Έγιναν κάποια λαθάκια τα οποία θα προσπαθήσω στον τελικό να εξαλείψω ώστε να εκτελέσω καλύτερα το πρόγραμμά μου και να ανεβάσω περισσότερο τη βαθμολογία μου. Στόχος μου είναι να βελτιώσω την καλύτερη θέση που έχω μέχρι τώρα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα την 7η και να κατακτήσω μια καλύτερη».

Διαβάστε επίσης