Υπ. Εξωτερικών: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην Τζέντα της Σ. Αραβίας»

«Ο Έλληνας αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου», αναφέρει το υπουργείο

Την σημερινή τρομοκρατική επίθεση στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, που είχε ως συνέπεια να τραυματιστούν 4 άτομα, ανάμεσα τους ένας Έλληνας αστυνομικός, καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Παράλληλα, το υπουργείο σημειώνει ότι ο Έλληνας αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή τρομοκρατική ενέργεια, η οποία είχε ως στόχο τελετή για τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στο μη-Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Τζέντας, κατά την οποία τραυματίστηκε Έλληνας αστυνομικός που υπηρετεί στο Γενικό Προξενείο Τζέντας και ο οποίος συνόδευε υπάλληλο του Γενικού Προξενείου στην εν λόγω τελετή.

Ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Του συμπαραστέκονται τόσο το Γενικό Προξενείο όσο και η Πρεσβεία μας στο Ριάντ, που παραμένουν σε συνεχή επαφή με τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας προς τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας για τη στήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν από την πρώτη στιγμή, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα